Pàgines

04 de febrer 2012

Pràctica de Microscopia



 Ací teniu informació per poder realitzar el vostre informe de pràctiques de laboratori. recordeu que cal fer una introducció sobre l'estructura i funcionament del microscopi i després passar a descriure tot allò que observàrem. Com ho vam fer molt ràpid, podeu utilitzar la informació que teniu al blog per completar l'informe. No us dediqueu a copiar, perquè no vam fer exactament la mateixa experiència. Cal presentar un informe per equip. La data límit és el divendres 10 de febrer. Es pot presentar en paper o via electrònica.
  • Enllaç 1  (Una pràctica amb qüestions i fotografies al voltant de les cèl·lules que vam probar a l'epidermis de les fulles d'Iris)
  • Enllaç 2   (Una pràctica molt pareguda a la que ferem amb la fulla d'Iris)
  • Enllaç 3  (fotos de cèl·lules de mucosa bucal)
  • Enllaç 4  Sobre les cèl·lules de la mucosa bucal. 
Altres informacions relacionades amb microscopia i la cèl·lula. Si entreu i feu cap activitat, no oblideu de posar-ho per escrit i comunicar-m'ho. Pujarà la vostra nota.
    1. El microscopio virtual
    2. Aquesta altra pàgina és més complicada i, a més, està en anglés. Però podreu utilitzar un microscopi electrònic virtual: Podreu observar una abella, pol·len, algues unicel·lulars, etc. Hi apareixen una sèrie de comandaments amb els quals podreu regular els augments, el contrast, la brillantor, enfocar la mostra, etc.
    3. En aquest enllaç pots comprovar el que saps de la cèl·lula.
    4. Aquest altre test és també prou interessant
    5. Per últim, pots descarregar-te un programa anomenat LABORATORIO CELULAR