Pàgines

20 de setembre 2018

Cèl·lules 3 D

Espere que el treball que us espera (realitzar un model tridimensional d'una cèl·lula) siga del vostre gust. Fins i tot us la podeu menjar. Ací teniu més fotos de models de cèl·lules.

El treball es farà en grups de 4 persones. Podeu utilitzar molts materials, però recordeu que es puntuarà aquells que representen millor els diferents orgànuls i estructures cel·lulars. Més instruccions a la fi del document que us he enviat al vostre correu electrònic.

Cada equip ha de realitzar dos maquetes:
  1. Una maqueta d'una cèl·lula eucariota(animal o vegetal)
  2. Una maqueta d'una cèl·lula procariota, d'una cèl·lula en mitosi o d'un orgànul com un mitocondri o un cloroplast.
Finalment una explicació completa del vostre treball:
  • Objectius del treball: (per a què fem aquest treball)
  • Metodologia: (com ho hem fet?) Podeu afegir més fotos o un video curt
  • Informe descriptiu: què significa cada una de les estructures que apareixen en el vostre model, quina és la funció d'aquesta estructura en la cèl·lula, etc., 
  • Valoració:quines coses heu aprés fent-lo i quina és la vostra valoració del treball en grup i de cadascun dels seus components

Aquest informe és la part més important del treball, així que caldrà esforçar-se en la seua realització. Pot fer-se de manera escrita (tot afegit les fotografies pertinents del procés de realització i resultat final), però també podeu utilitzar el format vídeo, molt més interessant, ja que podreu explicar sobre la marxa el que esteu fent.