Pàgines

29 de novembre 2011

Minerval 2011, vista pels alumnes

Alguns alumnes de 4 ESO visitaren l'exposició Minerval 2001. A continuació podeu veure el resultat dels seus treballs.

Carmen Hernàndez i Julia de la Fuente optaren pel format de reportatge en video. Van tenir algun problema amb l'audio que van resoldre subtitulant el video.

Per la seua part, Javier Contreras va escriure el seu reportatge que posem a continuació.


25ª edició de la fira de minerals, fòssils i gemmes


Els pasats dies 19 i 20 de novembre va tindre lloc la 25ª edició de la fira de minerals, fòssils i gemmes, també coneguda com Minerval a l'Expo Hotel de València.
MINERVAL és la Fira de minerals, fòssils i gemmes que es celebra anualment en la ciutat de València. Amb els seus 25 anys d'experiencia és una de les fires més antigues i consolidades de tot el pais. La seua finalitat és divulgar i fomentar la mineralogia, la paleontologia i la gemmologia, amés de la venda de minerals, fòssils i gemmes amb una àmplia i variada oferta, des de minerals i fòssils per al més exigents col·leccionistes fins a exemplars més assequibles per als que s'inicien en aquesta afició.
Aquesta fira és celebrada des de l'any 1987 i sempre al mes de novembre. Tots els anys milers de visitants gaudeixen amb les principals novetats del fascinant món de la mineralogia, la paleontologia i la gemmologia.
Els expositors no només eren valencians, varem poder observar que molts dels stands eren procedents d'altres regions.
En la nostra visita a la fira, proposada pel nostre professor de Biologia Antoni Cassany, varem poder observar innombrables minerals fòssils i gemmes de tots els colors, tipus i edats. Des de grans fòssils fins als més menuts minerals de tot tipus de colors, però sempre amb una característica comuna: tots son dignes de ser admirats.