30 de setembre 2012

James lovelock i la hipòtesi Gaia
  • En aquest primer tema de l'assignatura de Ciències de la Terra anem a parlar (i treballar) sobre el concepte Gaia, un model que ens permetrà entendre molt bé el sistema Terra. Un article del bloc Centpeus  parla de la visita de James Lovelock a Barcelona i de la seua conferència al voltant de la hipòtesi Gaia.  
  • El blog Amazings presenta una bona entrada que ens permetrà repassar i comprendre millor els nostres coneixements  sobre la teoria de sistemes, alhora que també podrem relacionar-ho amb aspectes de la biologia, l'evolució o els canvis climàtics. 


 


  • Finalment, el blog de Javier Duran presenta avui una entrada sobre les idees bàsiques de Gaia  i que conté un fragment de l'entrevista que va fer  Eduard Punset a Lovelock.
Amb aquest material podreu millorar el vostre coneixement sobre Gaia i el sistema Terra i us permetrà escriure la vostra pròpia entrada en el vostre blog


El secret del ribosoma

Centpeus Centpeus Un lloc on comentar coses que em sorprenen L’AUTOR Daniel Closa El secret del ribosoma Per fer les sev...