Pàgines

11 d’abril 2016

Vídeos sobre el sistema nerviós

En primer lloc us passe aquest vídeo on podreu entendre  què és el sistema nerviós i els seus  principals components i funcions. Es tracta d'un vídeo d'introducció, prou fàcil d'entendre, ja que tracta de temes generals i adequats al vostre nivell. Us recomane la seua visualitzación en casa, ja que serà el nivell que us exigiré el dia de l'examen



  També us recomane que mireu l'article ENCÈFAL de  la viquipèdia on teniu unes bones definicions de molts dels termes que apareixen al vostre llibre i als vídeos. A més, hi ha un parell d'imatges interessants que us pose a continuació.  La primera és un esquema simplificat de  l'estructura de l'encèfal, mentre que la segona ens mostra les principals subdivisions del cervell dels vertebrats d'embrions humans.


Aquest diagrama mostra les principals subdivisions del cervell dels vertebrats d'embrions humans.

Finalment, i atés que es tracta d'un tema complicat i que en el vostre llibre no hi ha massa informació, us passe un vídeo on teniu informació exhaustiva sobre els diferents components de l'encèfal. Obviament no cal saber tot el que descriu el vídeo, però potser us ajudarà a entendre millor el que diu el llibre i espere que interessarà a més d'un/a de vosaltres, bé perquè han de treballar el tema del sistema nerviós o simplement perquè volen estudiar medicina. Aquest nivell no va per a l'examen, és clar.

També us recombine que mireu l'article ENCÈFAL de  la viquipèdia