24 de febrer 2012

Construcció de satèl·lits espacials


L'ESA (Agència Espacial Europea) disposa d'una pàgina per a xiquets (ESA KIDS) que està traduïda parcialment al castellà.
Una de les coses que ens permet fer la pàgina és la de construir maquetes a escales dels principals satèl·lits fabricats per l'Agència. El material està en anglés (podeu utilitzar el traductor de Google). Us descarregueu el document pdf con tenim les diferents parts i després les podem construir amb cartolines, trssets de plàstic, etc, etc. 
És una bona idea per presentar-se al concurs de l'aula del cel. Us recomane fer el treball per parelles. Si necessiteu ajuda, segur que hi haurà podeu consultar-me, així com als professors de tecnologia o anglés. ANIMEU-VOS !!!!! El temps per presentar-lo és fins a finalitzar el mes de Març. Tots els que hi participen tindran una nota positiva. Si sou premiats, us pujaré un punt la nota de la segona avaluació.

Recursos educatiu al voltant dels àcids nucleics

Tota aquesta informació que teniu a continuació us ajudaran a entendre la part del tema sobre els àcids nuclueics i les seues funcions:  ...