Pàgines

26 de setembre 2011

Com és la farmaciola a casa teua?

Ací teniu el primer dels treballs d'investigació que caldrà fer aquesta avaluació.. En el tema 1(pàgina 13) us parlen de la "farmaciola".

Una vegada llegit el llibre, caldrà fer una investigació en casa vostra. Primer de tot, parleu amb els vostres pares i demaneu-los permís i l'ajuda que necessiteu. 

El treball consisteix en fer una descripció detallada dels components que formen la vostra farmaciola, així  com  comentar la seua ubicació, el material que penseu que no hi ha i que caldria afegir, revisar si els medicament tenen els prospectes i la seua data de caducitat, etc.
Caldrà fer un informe complet i una valoració crítica que podeu acompanyar de fotografies . La data de presentació serà el dijous 29. El treball es pot presentar en format electrònic enviant un email al professor (biogeovfe@gmail.com), un document de text .doc i per escrit, en fulls blancs din A4 (escrit a mà o a màquina).
No oblideu identificar-vos correctament, no oblidar els aspectes de presentació, redacció i ortografia i la puntualitat en el lliurament del treball, ja que tot això també compta en la nota.