08 de novembre 2011

Estudi sobre els hàbits alimentaris dels alumnes

Aquest serà el treball més important d'aquest trimestre. 
L’objectiu d’aquest treball és valorar el que mengen realment els nostres joves i veure si s’ajusten a les recomanacions alimentàries actuals. Hi ha moltes maneres d’assolir aquest objectiu. En el present estudi us proposem la següent metodologia de recollida d’informació:

  1.  Enregistreu minuciosament allò que ingereriu al llarg de les 24 hores durant tota una setmana.
  2.  A partir d’aquí, cada alumne haurà d’elaborar un resum de la ingesta setmanal de 7 “aliments – indicadors”, que són: fruita, verdura, llegums, peix en general, peix blau en particular, begudes refrescants i pastisseria industrial.
  3.  Amb les dades recollides individualment ha de fer-se un resum de la ingesta de tot el grup d’alumnes. Per això,  el professor omplirà un full d’excel  per a fer un resum setmanal que detalli el que ha ingerit cada alumne pel que fa als 7 aliments indicadors esmentats . 
Una vegada sabrem quins són els resultats mitjans de la classe, farem una valoració i proposarem canvis en la nostra dieta per millorar-la 

Arxius: 
  1. Intruccions del treball.
  2. Fulls  per enregistrar la vostra ingesta setmanal

El secret del ribosoma

Centpeus Centpeus Un lloc on comentar coses que em sorprenen L’AUTOR Daniel Closa El secret del ribosoma Per fer les sev...