Pàgines

01 d’octubre 2011

Com millorar la nota de l'assignatura

A més de les activitats programades cada trimestre, teniu la possibilitat de guanyar punts extra.


Com? Preneu nota

1- La primera possibilitat és escriure un comentari a una notícia relacionada amb el tema del llibre que estem treballant en cada moment en la pàgina http://alumnes3eso.blogspot.com/. Així, per exemple, en aquesta primera avaluació, podeu comentar notícies sobre  malalties o la nutrició. A més, sempre podeu passar alguna de les activitats fetes a classe en format electrònic  com les pràctiques o alguna de les activitats que fem en anglés.
Primer de tot, hauràs de tenir un compte gmail (entra en http://www.gmail.com). Una vegada t'has fet aquest compte m'envies un email amb la teua contra-senya a  biogeovfe@gmail.com i jo et donaré d'alta al bloc. Si tens cap dubte pots consultar  aquest tutorial sobre el tema  escrit per l'alumne de centre, Sergio Bernal.
Què cal fer? Primerament cal trobar una notícia sobre el tema escollit que siga relevant i alhora interessant. Una vegada llegida la notícia, cal relacionar-la amb el que estem estudiant i, finalment, escrivim un comentari personal explicant què hem entés de la notícia. Així mateix caldrà assenyalar l’adreça exacta de la font originària de la notícia.
En el cas de que l’alumne no dispose d’internet, es podrà presentar la notícia, escrita en document word i acompanyada d’una fotocòpia de la notícia original.


2- La segona possibilitat és escriure un comentari (sobre l'assignatura o qualsevol altre tema) en la pàgina d’”ESCOLES EN XARXA



Què cal fer ací? Escriure un comentari sobre qualsevol tema relacionat amb el món de l’institut i dels seus estudiants i també fer un comentari a una notícia publicada per altra escola. Visiteu la pàgina i sabreu també quins són els temes més demanats.
Aquesta activitat es presentarà mitjançant correu electrònic a biogeovfe@gmail.com, adjuntant un document word (.doc) amb el vostre comentari acompanyat d’alguna fotografia relacionada. Més endavant us diré com escriure directament al bloc d'escoles en xarxa.

Cada notícia tindrà un valor de fins a 0,25 punts d’augment sobre la nota final de l’avaluació, a més de servir per augmentar la nota d’actitud. Naturalment es valorarà la importància o relevància de la notícia i el treball realitzat per l’alumnes. Es valorarà la redacció i l’ortografia.

Total, ací teniu la possibilitat d'augmentar fins a un punt la vostra nota de l'avaluació: solament cal escriure.