Pàgines

12 de febrer 2010

Olimpíada de biologia 2010

Ja queden dues setmanes per a la realització de les proves de l'Olimpíada de Biologia 2010 i serà hora d'anar preparant-la un poc si volem saber com és la seua estructura i repassar. Ja sabeu que el temari inclou el programa de l’assignatura de Biologia i Geologia de 1r de batxillerat, referit als continguts de Biologia (exclosos els continguts de Geologia) i programa de l'assignatura de Biologia de 2n de batxillerat (excloent-ne el tema corresponent a "Microbiologia i Inmunologia. Aplicacions"). És cert que hi ha una partque no hem pogut veure encara, però podeu aprofitar i estudiar del llibre.
Per ajudar-vos, ací teniu proves d'edicions anteriors. És molt important saber discriminar les respostes potencialment correctes d'aquelles que no ho són. (i que podem eliminar des d'un primer moment). Normalment sempre queda el dubte entre dos de les quatre opcions inicials.
  • - 2008-09 (pdf
  • - 2007-08 (pdf

No oblideu que hi ha una altra part (40% de l'examen) que es basa en el comentari d'un text relacionat amb la biologia, amb preguntes que estan relacionats amb el text i altres que se suposa que volsaltres sabeu respondre. l'any passat el text estava dedicat a Darwin i l'evolució.

Més informació sobre les proves

Recordeu que la prova tindrà lloc el Dissabte 27 de febrer de 2010 a l'Aulari Interfacultatiu. Campus de Burjassot, a l'altra banda de les vies del metro, de 10.00 a 13.00 hores. Convé ser-hi 15 minuts abans per tal d'arribar d'hora.