Pàgines

08 d’octubre 2009

Com millorar la nota de l'assignatura?

A més de les activitats programades cada trimestre, teniu la possibilitat de guanyar punts extra.


Com? Preneu nota

1- La primera possibilitat és escriure un comentari a una notícia relacionada amb el tema del llibre que estem treballant en cada moment al vostre bloc d'alumnes:
A més, sempre podeu passar alguna de les activitats fetes a classe a format electrònic  com les pràctiques, visites extraescolars o alguna de les activitats que fem en anglés. Si teniu cap dubte també podeu consultar el vostre company Sergio Bernal  de 3 ESO B que ha escrit un tutorial sobre el tema

Què cal fer? Primerament de tot cal trobar una notícia sobre el tema escollit que siga relevant i alhora interessant. Una vegada llegida la notícia, cal relacionar-la amb el que estem estudiant i, finalment, escrivim un comentari personal explicant què hem entés de la notícia. Així mateix caldrà assenyalar l’adreça exacta de la font originària de la notícia. Molt prompte us donarem unes nocions bàsiques de periodisme digital.
En el cas de que l’alumne no dispose d’internet, es podrà presentar la notícia, escrita en document word i acompanyada d’una fotocòpia de la notícia original.
Cada entrada al bloc tindrà un valor de fins a 0,25 punts d’augment sobre la nota final de l’avaluació, a més de servir per augmentar la nota d’actiud. Naturalment es valorarà la importància o relevància de la notícia i el treball realitzat per l’alumnes. Es valorarà  també la redacció i l’ortografia.
Podeu fer més d’una entrada comentant noticies, encara que mai podrà augmentar la nota més de 0,5 punts. altres activitats fetes al vostre bloc pot augmentar-vos la nota fins a 1 punt per avaluació.

2- La segona possibilitat és participar en la pàgina d’”ESCOLES EN XARXA




Què cal fer ací? Escriure un comentari sobre qualsevol tema relacionat amb el món de l’institut i dels seus estudiants i també fer un comentari a una notícia publicada per altra escola. Visiteu la pàgina i sabreu també quins són els temes més demanats
Aquesta activitat es presentarà mitjançant correu electrònic a biogeovfe@gmail.com, adjuntant un document word (.doc) amb el vostre comentari acompanyat d’alguna fotografia relacionada. Més endavant us diré com escriure directament al bloc d'escoles en xarxa.
Cada notícia tindrà un valor de fins a 0,25 punts d’augment sobre la nota final de l’avaluació, a més de servir per augmentar la nota d’actitud. Naturalment es valorarà la importància o relevància de la notícia i el treball realitzat per l’alumne. Es valorarà la redacció i l’ortografia.
Podeu escriure més d’un comentari, encara que mai podrà augmentar la nota més de 0,5 punts.

Total, ací teniu la possibilitat d'augmentar fins a 1,5 punts la vostra nota de l'avaluació: solament cal escriure