11 de desembre 2017

Introduint les cèl·lules i la seua estructura

Les webs, videos i animacions  que us he seleccionat, seran de gran utilitat per poder assolir els continguts mínims del tema de la cèl·lula que treballarem en el mes de gener. Us aconselle que els visiteu.


Després el vídeo Com són les cèl·lules explica les principals característiques de les cèl·lules eucariotes i d’alguns dels orgànuls més característics. També introdueix el funcionament de les cèl·lules: nutrició, relació i reproducció.

  • Una altra recomanació és aquesta web molt clara i senzilla on podeu aprendre moltíssim sobre la cèl·lula amb unes imatges espectaculars.

  • També podeu fer una ullada a aquesta animació sobre l'estructura cel·lular i una altra -prou més complexa- sobre el seu funcionament, especialment sobre l'ADN.
  •  Finalment us recomane aquest fantàstic  simulador de l’estructura cel·lular. Està en anglés i el seu nivell és prou elevat, però és una animació molt atractiva i segur que aprendeu alguna cosa. Penseu que en Batxillerat, el temari de biologia tractarà  aquests temes

En definitiva, un conjunt de materials que us ajudaran a fer més fàcil i eficaç l'estudi de la cèl·lula.